Jolanda's kaartjes

Over mij

Mijn foto
In 2009 ben ik begonnen met het maken van kaarten en van daaruit verschillende creatieve hobby's ontdekt. Haken, breien, kaarten maken en sinds kort ook het maken van plannerpagina's. Kortom, tijd te kort en ideeën genoeg om mijn vrije tijd te vullen.

zaterdag 26 februari 2011

Tasje gemaakt

Dit tasje afgelopen week gemaakt toen ik bij Bep ben wezen freubelen, een heel eenvoudig patroontje, maar zo leuk om te doen. Ik ga er bloembolletjes in doen en dan als kadootje weggeven. Je kunt er natuurlijk van alles in doen, paaseites of zo. Vandaar dat het fijn is om zo'n makkelijk patroontje kunt gebruiken

Jippie, mijn auto

Ben sinds vorige week de bezitster van dit autootje, een super ding en ik hoop dat ik er vele veilige kilometers mee kan maken.

Workshop Cards & Scraps

Bij de club Cards & Scraps hebben we elke maand een workshop om te maken, altijd er leuk om te doen en duidelijk uitgelegd.



Het is een kaart die staat en dan in een tentvorm, super leuk om te doen.

Geboortekaartje gemaakt

Op mijn werk is de vrouw van een collega bevallen van een dochter, dus tijd om een geboortekaartje te maken, lekker roze.


dinsdag 1 februari 2011

Condoleancekaartjes gemaakt



Er kwam via clubs een naar bericht van een moeder van een van de leden die is overleden. Ik moest dus wel een condoleancekaartje maken. Ik vind dit erg moeilijk, maar ik heb nu wel prachtig papier voor dit soort kaartjes, het is van K-Company. Het ging zo goed dat ik maar gelijk een tweede heb gemaakt.